Orez Turcesc Duru Baldo Reis, Baldo Reis Pirinc 1kg
boabe albe de burtă mai mica, cu cereal scurte;
frezate, cremoase si fragede;
cu cereal scurte si își păstrează forma atunci când este gătită;
unul dintre elementele esențiale din bucătăria turcească
Orezul Baldo este orezul cel mai mare și de cea mai înaltă calitate cultivat în țara noastră. Orezul Baldo cultivat în regiunea Balıkesir Gönen este utilizat în principal în pilafs. cu excepția cazului în Turcia este mai dificil decât alte produse din orez cultivate în baldoe impunerea consistenței orezului în Italia, dar aroma este, de asemenea, un produs care este superior altor orez. Duru folosește doar orez Balıkesir Gönen ca orez baldo și nu folosește orez importat. Cel mai bun mod de a distinge între baldo importat și baldo turcesc este bobul de cretă din orez. Creta este albul excesiv din miezul bobului de orez. Dacă această albă este prea mare în orezul baldo pe care îl cumpărați, acesta este orezul baldo importat. Această diferență constă în caracteristica caracteristică a solului.
Secretul gătit orezului baldo perfect este raportul apă / cereale exact, în timp. Deci, atenție la modul în care diferă prin textura față de alte tipuri de orez.
There are no reviews yet.